◊ Charlie Le Mindu ◊ Haute Couture SS2014

Eerste reactie:

Als felgekleurde koralen van onder de zee gecombineerd met de mens om een ​​nieuwe soort te maken en bevonden zich binnen Cyber ​​Hond, de cultus rave en trance versnelling winkel in Camden.

De echte inspiratie:

De seapunk en spacepunk beweging – het ontdekken van een nieuwe wereld waar de mens nog niet is geweest, maar tastbaar zou kunnen worden in de toekomst.

De lichamen:

Sinds Charlie Le Mindu is een extreme kapper, die een reeks van hoofddeksels en pruiken gepresenteerd, de lichamen kreeg de Matrix behandeling dankzij zwarte latex catsuits.

Hoe ze bewogen: 

Denk Mystique uit X-Men, Grace Jones dansen in de 1986 film ‘Vamp’ en voguing in ‘Paris is Burning’. Deze wezens gleed, gleed en spande hun ledematen over de startbaan. Een bepaald model slagroom zijn haar heen en weer alsof zijn leven ervan afhangt. Lied Willow Smith’s heeft genomen op een geheel nieuwe betekenis.

Het proces:

Het duurde Le Mindu maanden in het donker naar de verblindend felle neon tinten die het publiek oooh-ing en aaah-ing bij elk model kreeg perfectioneren. Ze gloeien zowel onder UV-licht en in het licht van de dag.

◊ Link ◊

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s