Willy Vynck

Gallery Pannocia.

27 november 2014 – 10 januari 2015
Willy Vynck – Parijs is de stad van de fotografie, een reeks beelden waarin we de zwarte en witte compromisloze aandacht voor detail en stalking op een emotioneel moment.

In sommige beelden, schetst Willy Vynck een portret van de stad, de cafés en typische Parijse decor. Men voelt het plezier van wandelen en de knipoog naar de grote fotografen van Parijs. Maar Willy is niet verloren in de uitvoering, en een eerbetoon aan de stad behoudt deze capture gebaren en momenten opschorting van zijn eigen.
Een winkel voorzijde, twee karakters in een mannencollectie showcase van de blik jonge vrouwen die een cafe scene, is er telkens een aantal lezingen. Een verschuiving van de blik die het hoofdonderwerp is niet per se waar je het niet verwacht of de banaliteit van de situatie is gewoon belangrijk.

Willy Vynck is een fotograaf van het dagelijks leven en de kleine “geluk”.

07-30 november 2013
Willy Vyncks fotografie is een foto van de kleine momenten van het leven, steelse emoties, een gebaar glimp van een been dat anderen … situaties en objecten, eenvoudige oproept, soms een zekere nostalgie.

Onder dit bijna banale alledaagse, zoekt Willy Vynck naar iets anders.
In zijn werk is het onderwerp niet het belangrijkste. Het is vooral het verhaal van dat de fotograaf die zijn visie op zijn omgeving vertelt.
Het volgt dagelijks de schoonheid en emotie en nodigen ons uit om anders te kijken.
Deze beelden begeleiden ook een het schrijven van het werk, meer expliciet. Fotograaf onderhoud correspondentie, elektronisch vandaag, waarin tekst en foto’s samen te komen als een verhaal van de werkelijkheid in twee stemmen.
Een werk wiens eenvoud is slechts schijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s